TERSANE

Türk Gemi İnşa Endüstrisinin son yıllardaki merkezi haline gelmiş Altınova’da bulunan Cemre Tersanesi toplamda yaklaşık 160.000m2 alanda hizmet vermektedir. Modern gemi inşa olanaklarını sunan gemi Cemre Tersanesi Cemre I ve Cemre II olarak adlandırılan iki tersane alanı ve ayrıca bir atölye alanına sahiptir.

PHYSICAL INVESTMENTS

FİZİKSEL YATIRIMLAR

2007 yılında 20.000m2 çalışma sahası ile başlayan Cemre Tersanesi yatırımı her sene büyüyerek ve gelişerek bu günkü konumuna ulaşmıştır. Ekonomik kriz dönemleri dâhil her zaman yatırıma devam eden Cemre buna paralel olarak gemi inşa teknolojisini geliştirmeye devam etmektedir.

INNOVATIVE INVESTMENTS

YENİLİKÇİ YATIRIMLAR

Projelerin başarı ile yürütülmesi ve teslim edilmesinde etkin rol oynayan, ERP sistemini tersanedeki birçok sürecine dâhil eden Cemre ilgili her bölüme özel yazılımların kullanımları ile beraber bu alanlardaki gelişmeleri takip etmektedir. Gemi inşada daha fazla otomasyon kullanımı konusunda muhtelif bölümlerce çalışmalar yürütülmektedir.

HR INVESTMENTS

İK YATIRIMLARI

Sahip olduğumuz en değerli yatırımımızın sorumluk alan, öğrenmeye doymayan, tutkulu dinamik ekibimiz olduğunu biliyor, ekibimizdeki arkadaşlarımızın gelişimini önemsiyoruz. Cemre Tersanesi her bir çalışanın kendisinden bir değer katabileceği bir ortam sunmaya çalışmaktadır.

EXTRA HEADING

TEMSİLCİ OFİSLERİ

Cemre Tersanesi her proje için o projenin müşteri temsilcilerine gemi inşa sürecinde rahat çalışma ortamı sunmaktadır. Projeler boyunca görev alan tedarikçi danışmanlarının, klas sörveyörlerinin ve diğer ilgili teknik personelin rahatça çalışabileceği açık ofisler ve toplantı odaları Cemre Tersanesi’nin sunduğu olanaklar arasındadır.

LOGISTIC ADVANTAGES

LOJİSTİK AVANTAJLAR

Bulunduğu konum itibariyle birçok lojistik avantaja sahip olan Altınova Tersaneler Bölgesi, İstanbul Havaalanına 120 km ve Sabiha Gökçen Havaalanına 45 km mesafededir. Osmangazi Köprüsü ile İstanbul’dan ulaşımın daha da kolaylaştığı Cemre Tersanesi’ne ayrıca Eskihisar-Topçular hattı feribotları aracılığı ile ulaşılmaktadır.

OWNERS OFFICE & SERVICES

ALT YÜKLENİCİLER

Cemre’nin sürekliliğinin bir sebebi de uzun zamandır aynı alt yüklenicilerle çalışmasıdır. Cemre standartları ve kültürüyle yaşamaya alışık alt yüklenici firmalarımız projelerimizin zamanında tesliminde ve sağlanan müşteri memnuniyetinde rolleri oldukça büyüktür. Cemre birlikte çalıştığı alt yüklenicilerine eğitimler sunmasının yanında kalite standartları gereği denetimlerini de yapmaktadır.

Enüstkat Interactive